Velg en side

Adrion dekk barnestolen  er laget av trykkimpregnert materialer, og har en fin finish. Aller kanter er rundet med fres og overflatene pusset med fint pussepapir. Jeg oljer alt av treverk med Tjæralin treolje med farge grå. Treoljen inneholder lite løsemidler og har et svært høyt oljeinnhold i tillegg til tretjære, linolje og sopphindrende middel. Dette gir en homogen overflate, samtidig som den bevarer treverket. Den motvirker gråning og oppsprekking av treverket. 

Historien om stolene mine

Jeg begynte og lage denne stolen mange år før den ble kjent og populær i Norge. Det har til tide kommet forespørsel om denne stolen i barnestørrelse, noe jeg ikke hadde. Jeg grublet og vurderte om jeg ville bruke tid til og nedskalere tegningene og bruke tid på å lage nye maler til barnestol. Omsider fikk jeg tatt og skalert ned stolen og produsert den første. Vil påstå at det ble en meg fin stol, den tar seg faktisk bedre ut i liten størrelse.  Stolen ble litt breier en planlagt og jeg måtte jo ta og prøvesitte den. Der hadde jeg plutselig en strandstol.   

Første gang jeg så og prøvde den var på en ferie i Costa Rica. Jeg bodde i et lite hus som jeg leide i jungelen på den karibiske siden av landet. Huset hadde en liten terrasser med to stoler som vi satt i om kvelden og hørte på alle de ukjente lydene fra jungelen, det var en adrion deck chair og en Kentucky Stick chair. Jeg forelsket meg i begge disse  stoltypene og bestemte meg at dette var stoler jeg måtte lage når jeg kom hjem.

Planen var og lage to stoler til meg og min bedre halvdel, nå fikk plutselig begge ungene en Adrion dekk barnestol. Stolene ble fort en suksess og bestillinger fra naboer og venner begynte og komme inn. Jeg har med tiden endret noe på designet for å øke sittekomforten, jeg vil påstå at mine er de beste stolen og sitte i. jeg bruker kun materialer av den beste kvalitet og bruker mye tid for at overflaten skal bli så fin som mulig. Det skal ikke se ut som materialene kommer rett fra kappsaga. 

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.